Over OOGvangers

Headerfoto

Leuk dat je er bent!
Ik ben Debbie en het gezicht achter OOGvangers

Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat ik graag creatief bezig was. Van niets iets maken, verschillende technieken uitproberen en ideeën uittesten. Eindeloos kon ik me hierop concentreren en zo bracht ik een groot deel van mijn jeugd door. Op latere leeftijd kwam daar de interesse voor interieur styling / inrichting bij. 

Dankzij het oprichten van OOGvangers kan ik mijn creativiteit perfect combineren met mijn passie voor styling en aankleding van ruimtes. Mijn hoogwaardige lasermachine zet ik in om mijn ontwerpen tot leven te brengen. Ik voeg daarnaast graag een vleugje durf toe, waardoor soms erg verrassende creaties ontstaan. Niet bang om ook eens te experimenteren dus!

De natuur om me heen of ver weg, mooie vormen en kleurenpaletten, verschillende texturen en materialen, unieke patronen, de kleinste details: voor mij allemaal bronnen van inspiratie! Hierbij werk ik graag met natuurlijke materialen zoals hout, vilt, papier en karton. Ook duurzaamheid is belangrijk en ik zal - waar mogelijk - kiezen voor gerecycelde materialen.

Zowel zakelijke partijen als particulieren met uiteenlopende vraagstukken kunnen bij OOGvangers terecht. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden. Verder zijn flexibiliteit, duidelijke communicatie, oog voor detail en kwaliteit belangrijke uitgangspunten. Ook ben ik pas tevreden als mijn opdrachtgever dat ook is.

Werkwijze
Tijdens onze eerste contactmomenten zal ik door het stellen van vragen een duidelijk beeld scheppen van de wens / vraag. Op basis hiervan zal ik één of meerdere voorstellen inclusief prijsindicatie afgeven. Afhankelijk van het vraagstuk stuur ik hierbij wat conceptmatige schetsen mee, zodat jij als opdrachtgever goed helder hebt waar je eventueel 'ja' tegen zegt. Ook het maken van proeven behoort in sommige gevallen tot de mogelijkheden.

Na goedkeur op het voorstel ga ik voor je aan de slag. De eerste stap is het maken van een gedetailleerd ontwerp. Soms zal ik me tijdens deze fase nog even bij je melden om wat details door te nemen. Vervolgens maak ik het ontwerp 'laserklaar', gevolgd door de daadwerkelijke productie in het gekozen materiaal.

Heb je een idee, wens, verzoek, probleem, uitdaging of vraagstuk? Neem gerust contact met me op om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen. Ook voor samenwerkingen met andere ondernemers sta ik altijd open. Leuk!