Interieur

Headerfoto

We brengen veel tijd door in en rondom onze woningen. Of in die van vrienden of familie. En als we hier niet zijn, is de kans groot dat we op het werk zijn. De omgeving waarin we ons bevinden, heeft veel invloed op onze stemming en gemoedstoestand. Erg belangrijk dus om in deze ruimtes te zorgen voor de juiste balans en sfeer. Voor iedereen betekent dit iets anders en een passende finishing touch kan op veel manieren mogelijk gemaakt worden. OOGvangers kan hierbij helpen!

Door het stellen van vragen, goed te luisteren en vervolgens het bieden van advies komt een plan tot stand. Een stukje maatwerk wordt vervolgens tot leven gebracht met als resultaat een échte OOGvanger, altijd passend bij jouw vraagstuk.

Er zijn zeer veel binnen toepassingen waarvoor OOGvangers maatwerk kan leveren. Door de ruime keuze uit materialen, kleurenpaletten en texturen is erg veel mogelijk. Denk eens aan....:

 • Wandvullende aankleding / wanddecoratie
  Wil je je saaie muur aankleden met een op maat gemaakte OOGvanger? Of een natuurlijk materiaal zoals vilt toevoegen aan jouw verder met veel harde materialen ingerichte ruimte? Ook je klanten of bezoekers willen ontvangen in een fijne, stijlvol aangeklede ruimte kan een goede drijfveer zijn.
  OOGvangers kan hierop inspelen door het ontwerpen van een op zich staande afbeelding of sfeerpaneel. Wil je een echt statement maken? Kies dan eens voor een wandvullende aankleding in doorlopend patroon.
   
 • Interieurbelettering
  Uitgesneden letters geven sfeer aan je woning of bedrijfspand. Ook kunnen ze een communicatieve functie hebben. Voeg belettering of bedrijfslogo's toe aan ruimtes waar klanten binnen komen of fleur er de receptie mee op. En denk in je woning eens aan een inspirerende quote of woord aan de muur.
   
 • Privacy schermen / room dividers 
  Deel grote ruimtes op of creëer meer privacy voor horeca gasten door het inzetten van staande room dividers. OOGvangers maakt er naast een functioneel product ook een echte eyecatcher van door het inzetten van decoratieve patronen. Keuze uit diverse materialen, kleuren en uitvoeringen.
   
 • Reclame uitingen
  Laat een professionele eerste indruk van je onderneming achter en maak gebruik van de diversiteit van lasersnijden of lasergraveren om dit mogelijk te maken. Een gravure van een logo op borrel- of serveerplanken, menukaarten of menuhouders voor horeca gelegenheden, lasergesneden visite kaartjes of gepersonaliseerde onderzetters is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden.
   
 • "Wegwijzers"
  Wijs je klanten of bezoekers de weg en gebruik "wegwijzers" om dit soepel te laten verlopen. Bordjes voor spreekkamers en toiletten, wifi-bordjes met inlogcodes, wegwijzers op bruiloften of beurzen. Ook hier zijn de mogelijkheden oneindig!

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

Wallcovering op maat
Wallcovering op maat
Interieur