Exterieur

Headerfoto

Ook voor het verfraaien van buitenruimtes komt steeds meer aandacht. Geheel terecht en ook hiervoor kan OOGvangers zorgen voor échte eyecatchers. Door gebruik te maken van hoogwaardige, weerbestendige materialen behoort maatwerk voor buitentoepassingen ook tot de mogelijkheden. Een veelgebruikt materiaal is acrylaat. Er is een grote keuze in kleuren en soorten: van dekkende kleuren tot satijnglas en van spiegelacrylaat tot metallic collecties.

Enkele voorbeelden van buitentoepassingen:

 • Belettering en (bedrijfs)logo's
  Een eerste indruk maak je maar één keer! Geef je pand een professionele uitstraling door je bedrijfsnaam of logo goed in beeld te brengen. Lasergesneden letters en logo's hebben een mooie uitstraling en door bijvoorbeeld met meerdere lagen te werken wordt je logo een echte OOGvanger!
   
 • Tuinaankleding 
  Laat eens een echte eyecatcher voor je tuin of balkon op maat maken. Kies je voor een accessoire aan je muur, schutting of overkapping? Of wil je verschillende tuinkamers maken of de privacy beter waarborgen? Dan bieden tuinpanelen de uitkomst. 
   
 • Bewegwijzering
  Wijs je klanten of bezoekers de weg en gebruik "wegwijzers" om dit soepel te laten verlopen. Ook hier zijn de mogelijkheden oneindig.
   
 • Naambordjes en huisnummers
  Ook met een gepersonaliseerd (bedrijfs)naambordje of huisnummer kan OOGvangers je helpen. Denk ook eens aan bordjes voor aan dierenverblijven of in je buitenkeuken. 

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bord met bedrijfslogo
Bord met bedrijfslogo
Oneindig veel kleuren!
Oneindig veel kleuren!
Tuinpanelen op maat
Tuinpanelen op maat